Αρχική Σελίδα

MSAC CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. MSAC, ΕΠΕ, που βρίσκεται στην πόλη Foshan, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχέδιο και η κατασκευή πολλών τύπων και οι μορφές των περιπτώσεων αργιλίου όπως οι περιπτώσεις εργαλείων, καλλυντικές περιπτώσεις, περιπτώσεις ομορφιάς, επαγγελματικές περιπτώσεις σύνθεσης, φέρνουν τις περιπτώσεις, attache περιπτώσεις, χαρτοφύλακες, περιπτώσεις αποθήκευσης, περιπτώσεις CD/DVD, περιπτώσεις σχαρών, περιπτώσεις πυροβόλων όπλων, περιπτώσεις ρολογιών, μουσικές περιπτώσεις οργάνων, περιπτώσεις πτήσης, ρομποτικές περιπτώσεις εξοπλισμού, εμπορικές και βιομηχανικές περιπτώσεις επίδειξης, περιπτώσεις τσιπ πόκερ, περιπτώσεις ιατρικού εξοπλισμού και αρχικές μορφές απαραίτητων των πελάτης περιπτώσεων σχεδιαστών. Εάν γίνεται με το αργίλιο και είναι μια περίπτωση, μπορούμε να το σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε, οποιου δήποτε η απαίτηση απαιτεί.


Τα προϊόντα μας έχουν μια άριστη φήμη που έχουμε δουλεψει σκληρά για να κερδίσουμε μεταξύ βορειοαμερικανικού, ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και του νοτιοανατολικού σημείου μας ασιατικοί πελάτες. Κατευθυνμένη από έναν διευθυντή με τις δεκαετίες εμπειρίας σχεδίου, η ομάδα Ε&Α μας είναι πρόθυμη και κατάλληλη να χειριστεί τις διαταγές περίπτωσης αργιλίου cOem σας. Ο χρόνος ανακύκλωσης δειγμάτων είναι μόνο τρεις ημέρες! Με μια ικανότητα παραγωγής 3.000 μονάδων ανά ημέρα, οι διαταγές σας θα γίνουν γρήγορα και με τον επαγγελματισμό κορυφαίας ποιότητας.

Σας καλωσορίζουμε στη Co. MSAC, ΕΠΕ, όπου η άριστη ποιότητα και μια έως μια επικοινωνία σας βεβαιώνουν μιας win-win εμπειρίας!

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. MSAC, επιχείρηση ΕΠΕ ήταν το 2008.

 

Αρχίζουμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε σφαιρικό. «Να είσαι ο καλύτερος προμηθευτής του κόσμου» προτάθηκε κάτω από εκείνο το situtation. Κατά τη διάρκεια του έτους 2011, συνολική προσιτότητα όγκου εξαγωγής MSAC σε 3 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ, κορυφαία ποιότητα, γρήγορη παράδοση, η ανταγωνιστική τιμή ήταν δέχεται από τους πελάτες μας. Όλο και περισσότερες διαταγές, καλύτερα και καλύτερες υπηρεσίες. Στο ίδιο χρόνο 2011, απασχολούμε σχεδόν 80 εργαζομένους, 5 σχεδιαστές. MSAC κέρδισε την καλή φήμη από τον πελάτη.

 

 

Το Μάιο του 2013, το γραφείο MSAC Guangzhou βρέθηκε, η κα Μόνικα ενώνει σε MSAC στο 2013.

 

Το 2016, έχουμε την κίνηση του εργοστασίου σε Liansha βιομηχανικό, Danzao που ένα μεγαλύτερο δωμάτιο εργασίας. Στο ίδιο χρόνο, λαμβάνουμε την έκθεση ROHS για τη σειρά περιπτώσεων αργιλίου μας.

 

Τώρα, γινόμαστε περισσότερη μεγαλύτερη επιχείρηση ......

MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : MSAC

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-2,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα MSAC CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα MSAC CO.,LTD Πιστοποιήσεις