Για να είναι ο καλύτερος προμηθευτής του κόσμου.

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας περίπτωση εργαλείων αργιλίου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας περίπτωση εργαλείων αργιλίου για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστούμε Jason, είστε μια ευχαρίστηση να εργαστείτε με.

—— Εγκέφαλος

Ο αγαπητός Jason, εσείς είναι το καλύτερο. Ήδη αγάπη αυτό το bsiness με σας.

—— Kevin Altendorf

Μετά από 17 έτη κατασκευής του εφιάλτη και περιπτώσεων εισαγωγής από την Κίνα, ο Jason και η επιχείρησή του ήταν η απάντηση στην προσευχή. Κορυφαία ποιότητα, τίμιος, αληθινός στη λέξη, σχεδόν την αναλογία ατέλειας 0 τοις εκατό τους, και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την κάθε ανάγκη μου. Επιθυμώ ότι είχα ανακαλύψει το Jason και την επιχείρησή του πριν από χρόνια.

—— Michael Dennis

Είμαι Online Chat Now

MSAC CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD MSAC CO.,LTD
Η εταιρεία Διευθυντής πωλήσεων ΕΡΓΑΣΙΑΣ Συνάντηση Διευθύνων Σύμβουλος Seles

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MSAC
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-2,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. MSAC, ΕΠΕ, που βρίσκεται στην πόλη Foshan, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχέδιο και η κατασκευή πολλών τύπων και οι μορφές των περιπτώσεων αργιλίου όπως οι περιπτώσεις εργαλείων, καλλυντικές περιπτώσεις, περιπτώσεις ομορφιάς, επαγγελματικές περιπτώσεις σύνθεσης, φέρνουν τις περιπτώσεις, attache περιπτώσεις, χαρτοφύλακες, περιπτώσεις αποθήκευσης, περιπτώσεις CD/DVD, περιπτώσεις σχαρών, περιπτώσεις πυροβόλων όπλων, περιπτώσεις ρολογιών, μουσικές περιπτώσεις οργάνων, περιπτώσεις πτήσης, ρομποτικές περιπτώσεις εξοπλισμού, εμπορικές και βιομηχανικές περιπτώσεις επίδειξης, περιπτώσεις τσιπ πόκερ, περιπτώσεις ιατρικού εξοπλισμού και αρχικές μορφές απαραίτητων των πελάτης περιπτώσεων σχεδιαστών. Εάν γίνεται με το αργίλιο και είναι μια περίπτωση, μπορούμε να το σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε, οποιου δήποτε η απαίτηση απαιτεί.


Τα προϊόντα μας έχουν μια άριστη φήμη που έχουμε δουλεψει σκληρά για να κερδίσουμε μεταξύ βορειοαμερικανικού, ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και του νοτιοανατολικού σημείου μας ασιατικοί πελάτες. Κατευθυνμένη από έναν διευθυντή με τις δεκαετίες εμπειρίας σχεδίου, η ομάδα Ε&Α μας είναι πρόθυμη και κατάλληλη να χειριστεί τις διαταγές περίπτωσης αργιλίου cOem σας. Ο χρόνος ανακύκλωσης δειγμάτων είναι μόνο τρεις ημέρες! Με μια ικανότητα παραγωγής 3.000 μονάδων ανά ημέρα, οι διαταγές σας θα γίνουν γρήγορα και με τον επαγγελματισμό κορυφαίας ποιότητας.

Σας καλωσορίζουμε στη Co. MSAC, ΕΠΕ, όπου η άριστη ποιότητα και μια έως μια επικοινωνία σας βεβαιώνουν μιας win-win εμπειρίας!

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
MSAC CO.,LTD

Τηλ.:: 86-757-85439533

Φαξ: 86-757-85439523

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)