Για να είναι ο καλύτερος προμηθευτής του κόσμου.

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

MSAC CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας περίπτωση εργαλείων αργιλίου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας περίπτωση εργαλείων αργιλίου για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστούμε Jason, είστε μια ευχαρίστηση να εργαστείτε με.

—— Εγκέφαλος

Ο αγαπητός Jason, εσείς είναι το καλύτερο. Ήδη αγάπη αυτό το bsiness με σας.

—— Kevin Altendorf

Μετά από 17 έτη κατασκευής του εφιάλτη και περιπτώσεων εισαγωγής από την Κίνα, ο Jason και η επιχείρησή του ήταν η απάντηση στην προσευχή. Κορυφαία ποιότητα, τίμιος, αληθινός στη λέξη, σχεδόν την αναλογία ατέλειας 0 τοις εκατό τους, και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την κάθε ανάγκη μου. Επιθυμώ ότι είχα ανακαλύψει το Jason και την επιχείρησή του πριν από χρόνια.

—— Michael Dennis

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας που βρίσκεται στην πόλη Foshan, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχέδιο και η κατασκευή πολλών τύπων και οι μορφές των περιπτώσεων αργιλίου όπως οι περιπτώσεις εργαλείων, καλλυντικές περιπτώσεις, περιπτώσεις ομορφιάς, επαγγελματικές περιπτώσεις σύνθεσης, φέρνουν τις περιπτώσεις, attache περιπτώσεις, χαρτοφύλακες, περιπτώσεις αποθήκευσης, περιπτώσεις CD/DVD, περιπτώσεις σχαρών, περιπτώσεις πυροβόλων όπλων, περιπτώσεις ρολογιών, μουσικές περιπτώσεις οργάνων, περιπτώσεις πτήσης, ρομποτικές περιπτώσεις εξοπλισμού, εμπορικές και βιομηχανικές περιπτώσεις επίδειξης, περιπτώσεις τσιπ πόκερ, περιπτώσεις ιατρικού εξοπλισμού και αρχικές μορφές απαραίτητων των πελάτης περιπτώσεων σχεδιαστών. Εάν γίνεται με το αργίλιο και είναι μια περίπτωση, μπορούμε να το σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε, οποιου δήποτε η απαίτηση απαιτεί.


  Τα προϊόντα μας έχουν μια άριστη φήμη που έχουμε δουλεψει σκληρά για να κερδίσουμε μεταξύ βορειοαμερικανικού, ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και του νοτιοανατολικού σημείου μας ασιατικοί πελάτες. Κατευθυνμένη από έναν διευθυντή με τις δεκαετίες εμπειρίας σχεδίου, η ομάδα Ε&Α μας είναι πρόθυμη και κατάλληλη να χειριστεί τις διαταγές περίπτωσης αργιλίου cOem σας. Ο χρόνος ανακύκλωσης δειγμάτων είναι μόνο τρεις ημέρες! Με μια ικανότητα παραγωγής 3.000 μονάδων ανά ημέρα, οι διαταγές σας θα γίνουν γρήγορα και με τον επαγγελματισμό κορυφαίας ποιότητας.

   

   

  Εδώ κάτω από μερικές φωτογραφίες του εργοστασίου μας.

   

  MSAC CO.,LTD

   

   

  Περιπτώσεις συνελεύσεων:

  MSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTD

   

   

  Ποιότητα που ελέγχει:

  MSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTD

   

   

  Περίπτωση αποθήκευσης:

  MSAC CO.,LTDMSAC CO.,LTD

   

  Εμπορευματοκιβώτιο φόρτωσης:

  MSAC CO.,LTD

   

 • OEM / ODM
 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
MSAC CO.,LTD

Τηλ.:: 86-757-85439533

Φαξ: 86-757-85439523

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)