Αρχική Σελίδα

Κίνα MSAC CO.,LTD Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική μυστικότητας

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

 

Συλλέγουμε τις πληροφορίες από σας όταν καταχωρείτε στην περιοχή μας, τοποθετείτε μια διαταγή ή συμπληρώνετε μια μορφή.

Κατά τη διαταγή ή καταχώρηση στην περιοχή μας, όπως κατάλληλη, τον μπορείτε να κληθείτε να εισαγάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αποστολής, το αριθμό τηλεφώνου ή τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Το Google, ως προμηθευτής τρίτων, χρησιμοποιεί τα μπισκότα για να εξυπηρετήσει τις αγγελίες στην περιοχή σας. Η χρήση του Google του μπισκότου ΒΕΛΩΝ επιτρέπει σε το για να εξυπηρετήσει τις αγγελίες στους χρήστες σας βασισμένες στην επίσκεψή τους στις περιοχές σας και άλλες περιοχές στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να αποχωρήσουν της χρήσης του μπισκότου ΒΕΛΩΝ με την επίσκεψη της πολιτικής ιδιωτικότητας δικτύων αγγελιών και περιεκτικότητας σε Google.

 

Τι χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για;

Οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Για να προσωποποιήσουν την εμπειρία σας (οι πληροφορίες σας μας βοηθούν για να ανταποκριθούν καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας)
  • Για να βελτιώσουν τη εξυπηρέτηση πελατών (οι πληροφορίες σας μας βοηθούν για να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών σας και να υποστηρίξουν τις ανάγκες)
  • Στις συναλλαγές διαδικασίας. Οι πληροφορίες σας, είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές, δεν θα πωληθούν, θα ανταλλαχθούν, θα μεταφερθούν, είτε θα δοθούν σε οποιαδήποτε άλληδήποτε επιχείρηση για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς συγκατάθεσή σας, εκτός από για το σαφή σκοπό το αγορασμένη προϊόν είτε την υπηρεσία ερωτώμενο.
  • Για να στείλουν τα περιοδικά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξετάζει εσείς επιτρέπει την επεξεργασία διαταγής, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας στείλει τις πληροφορίες και τις αναπροσαρμογές σχετικά με τη διαταγή σας.
  •  

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Εφαρμόζουμε ποικίλα μέτρα ασφάλειας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια της προσωπικής πληροφορίας σας όταν τοποθετείτε μια διαταγή ή εισάγετε, υποβάλλετε, ή έχετε πρόσβαση στη προσωπική πληροφορία σας.

 

Προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς κεντρικού υπολογιστή. Όλοι παρείχε τις ευαίσθητες/πιστωτικές πληροφορίες διαβιβάζεται μέσω της ασφαλούς τεχνολογίας στρώματος υποδοχών (SSL) και κρυπτογραφείται έπειτα στους προμηθευτές πυλών πληρωμής μας τη βάση δεδομένων για να είναι μόνο προσιτός από εκείνους που εγκρίθηκαν με τα ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα, και απαιτείται; κρατήστε τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

 

Μετά από μια συναλλαγή, οι ιδιωτικές πληροφορίες σας (πιστωτικές κάρτες, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, financials, κ.λπ.) θα κρατηθούν για το αρχείο για περισσότερο από 60 ημέρες προκειμένου να κατασταθούν οι μελλοντικές διαταγές ευκολότερες να επεξεργαστούν.

 

Χρησιμοποιούμε τα μπισκότα;

Ναι (τα μπισκότα είναι μικρά αρχεία που μια περιοχή ή οι μεταφορές φορέων παροχής υπηρεσιών της στους υπολογιστές σας σκληρούς οδηγεί μέσω της μηχανής αναζήτησης Ιστού σας (εάν επιτρέπετε) που επιτρέπει στις περιοχές ή τα συστήματα φορέων παροχής υπηρεσιών για να αναγνωρίσει τη μηχανή αναζήτησης σας και να συλλάβει και να θυμηθεί ορισμένες πληροφορίες.

 

Αποκαλύπτουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες στα εξωτερικά κόμματα;

Δεν πωλούμε, δεν κάνουμε εμπόριο, ή ειδάλλως μεταφορά στα εξωτερικά κόμματα οι προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει τους εμπιστευμένους τρίτους που μας βοηθούν στη λειτουργία του ιστοχώρου μας, τη διεύθυνση της επιχείρησής μας, ή τη συντήρηση σας, εφ' όσον συμφωνούν να κρατήσουν εκείνα τα κόμματα αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μπορούμε επίσης να δημοσιεύσουμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι η απελευθέρωση είναι κατάλληλη να συμμορφωθεί με το νόμο, να επιβάλει τις πολιτικές περιοχών μας, ή να προστατεύσει δικούς μας ή άλλοι διορθώνουν, ιδιοκτησία, ή ασφάλεια. Εντούτοις, οι μη-προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες επισκεπτών μπορούν να παρασχεθούν σε άλλα κόμματα για τις χρήσεις μάρκετινγκ, διαφήμισης, ή άλλου.

 

Συνδέσεις τρίτου

Περιστασιακά, κατά την κρίση μας, μπορούμε να περιλάβουμε ή να προσφέρουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων στον ιστοχώρο μας. Αυτές οι περιοχές τρίτων έχουν τις χωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές μυστικότητας. Επομένως δεν έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεμένων περιοχών. Εν τούτοις, επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα της περιοχής μας και να καλωσορίσουμε οποιων δήποτε ανατροφοδοτούμε για αυτές τις περιοχές.

 

Σε απευθείας σύνδεση πολιτική μυστικότητας μόνο

Αυτή η σε απευθείας σύνδεση πολιτική μυστικότητας ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστοχώρου μας και όχι για τις πληροφορίες συλλεχθείσες off-$l*line.

 

Η συγκατάθεσή σας

Με τη χρησιμοποίηση της περιοχής μας, συγκατατίθεστε με την πολιτική ιδιωτικότητας ιστοχώρου μας

 

Αλλαγές στην πολιτική μυστικότητάς μας

Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μυστικότητάς μας, θα τοποθετήσουμε εκείνες τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα.

 

Επαφή μας

Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική μυστικότητας μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες κατωτέρω.

Βιομηχανική ζώνη Lishan, Zhongxin Rd., πόλη Danzao, περιοχή Nanhai, Foshan, Κίνα 528216

το info@ms-aluminumcase.com

+86 159 2039 5657